Utbildningar


Vi är glada att kunna erbjuda Dig och/eller Ditt företag kvalificerad utbildning inom hjärt- och lungräddning samt Första hjälpen av hög kvalitet. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag, organisationer eller föreningar.

 

Hjärt- och Lungräddning

Vi utbildar enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer och vårt material är alltid kvalitetssäkrat enligt svensk standard, riktlinjer under arbete av Hjärt- och Lungfonden. Mest fokus ligger naturligtvis på praktiska färdigheter – så som larmrutiner och hur man ger effektiva inblåsningar och kompressioner – allt för att Ni ska känna er trygga i att agera om det behövs. Vi erbjuder utbildning inom både vuxen-HLR och barn-HLR.

Utöver de praktiska färdigheterna som krävs för kunna ge framgångsrik hjärt- och lungräddning, går vi även igenom hur en hjärtstartare, så kallad defibrillator, fungerar. Ni får möjlighet att i lugn och ro bekanta Er med hjärtstartare och även praktisk träning i hur man hanterar den, allt för att Ni ska vara trygga i detta.

För att ge Er bästa möjliga förutsättningar går vi även igenom grundläggande teori kring livräddning. Allt för att Ni ska ha bästa möjliga förutsättningar att agera om det behövs.

 

Första hjälpen

Utöver hjärt- och lungräddning erbjuder vi även utbildning i Första hjälpen. Vi går igenom grundläggande handläggning av diverse medicinska tillstånd som när som helst kan uppstå. Exempel på dessa är stroke, bröstsmärta, luftvägshinder, medvetslöshet, sårskada/blödning och mycket mer. Vi är alltid lyhörda för vad våra kunder önskar fördjupad kunskap om, och försöker alltid tillgodose detta.

 

För mer information om våra tjänster, tider och priser, var god fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande