Om oss


Dreamtime HLR är ett ubildningsföretag inom Hjärt- och lungräddning och Första hjälpen, som ingår i Dreamtime Scandinavia AB.

Vi utbildar för att Du ska våga agera när det behövs. Vårt mål inom Dreamtime HLR är att erbjuda utbildningar av högsta kvalitet och erbjuder därför endast instruktörer med erfarenhet och verklighetsförankring.

 

Vår idé

Vi startade med en enkel idé: att driva ett företag som gör skillnad, att rädda fler liv.
Vi brinner för detta och vet att behovet av professionell utbildning finns.
Genom att genomgå våra utbildningar kan även DU rädda liv.

 

Vårt team

Vårt team består av skickliga, erfarna och välutbildade instruktörer som i sin dagliga profession arbetar som Leg. Ambulanssjuksköterska inom ambulanssjukvården och Leg. Läkare. Vi har alla gedigen erfarenhet inom akutsjukvård, vilket ger en verklighetsförankring och ökad tillit till vår kunskap. Våra yrkesprofessioner kräver att vi följer utvecklingen av nya riktlinjer och behandlingar, samt regelbundet deltar i medicinska fortbildningskurser. Vi håller oss således uppdaterade med det senaste inom området och arbetar alltid evidensbaserat. Våra utbildningar utgår från Svenska HLR-rådets riktlinjer för att kvalitetssäkra den utbildning Ni erhåller.

    

 

Flexibilitet

Vi erbjuder flera olika utbildningar inom HLR och Första Hjälpen, läs mer under ”utbildningar”, för att Ni ska ha möjlighet att hitta det som passar just Er. Vi försöker alltid tillgodose våra kunders önskemål och behov, för oss är flexibilitet ett självklart ledord. Vi erbjuder därför möjlighet till skräddarsydda utbildningar och kombinationer utifrån Era behov.