Hjärtstartare


Hyr eller köp din hjärtstartare!

En hjärtstartare kan öka överlevnaden med hela 75% om den kopplas inom 3 minuter. För att möjliggöra detta krävs tillgång till en hjärtstartare och mod att våga agera.

Hjärtsäkra Ditt företag

För att öka överlevnaden vid ett bevittnat hjärtstopp rekommenderar vi att Ni hjärtsäkrar Era företagslokaler. Det innebär att en hjärtstartare finns tillgänglig, att hjärtstartaren är väl utmärkt och att Er personal är utbildad.

Enligt Svenska HLR-rådets kvalitetskrav ska Din hjärtstartare och dess tillbehör vara CE-märkta samt följa Svenska HLR-rådets riktlinjer. Vi på Dreamtime HLR har därför noga valt ut vilka hjärtstartare vi erbjuder och kan hjälpa Er att – utifrån Era förutsättningar – hitta den produkt som passar bäst hos just Er.

Ni har möjlighet att köpa eller hyra er hjärtstartare till förmånligt pris genom oss på Dreamtime HLR.

Vi erbjuder paketlösningar inklusive utbildning och möjlighet att teckna serviceavtal, för att alltid säkerställa en väl fungerande hjärtstartare.

Våra hjärtstartare

Dreamtime HLR är oberoende återförsäljare av hjärtstartare från marknadsledande distributörer. Vi hjälper Er naturligtvis att välja den hjärtstartare som är bäst anpassad utifrån era behov. Samtliga hjärtstartare är användarvänliga och uppfyller de krav som ställs bl.a. från HLR-rådet. Fyll i kontaktformulären nedan så kontaktar vi Er för att hitta rätt lösning.

 

LifePak CR Plus

Philips HS 1 

Philips Frx

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande